Sep 14, 2016

Dekra i avtal med TOOLS gällande mätningar, besiktningar och utbildningar inom arbetsmiljö


TOOLS är Sveriges största leverantör av produkter och tjänster för hantverkare och industriarbetare. DEKRAs nya samarbete med TOOLS gör att man tillsammans kan erbjuda mätningar, besiktningar och utbildningar inom arbetsmiljö.

DEKRA arbetar med säkerhetsrelaterade tjänster med stor nationell spridning och utgör nu en tydlig förstärkning av TOOLS erbjudande. DEKRA är ett väletablerat företag med lång erfarenhet av att jobba med, och för, en bättre och säkrare arbetsmiljö.

  • Just området arbetsmiljö är i stort fokus nationellt och senaste året har det kommit nya lagkrav och föreskrifter. Inom DEKRA kommer vi att ha fokus på att utveckla våra tjänster och kompetenser inom arbetsmiljöområdet de kommande åren, berättar Jari Salo, Affärsområdeschef Safety & Quality Management.

Han fortsätter: - Det är mycket spännande, intressant och framförallt väldigt roligt att TOOLS har valt oss som partner inom arbetsmiljötjänster. Vi ser fram emot ett utvecklande och givande samarbete med TOOLS de kommande åren.

Det nytecknade avtalet hjälper TOOLS att fortsätta arbetet med att bredda och utveckla deras kontinuerliga arbete med Hälsa, Miljö och Säkerhet samt att samla in spetskompetenser inom olika områden.

  • Vi ser fram emot ett utvecklande samarbete och kommer att jobba tätt tillsammans för att göra våra kunders arbetsmiljö bättre. Samarbetet med DEKRA stödjer vår kraftfulla satsning på hälsa, miljö och säkerhet och vårt förhållningssätt – behov före lösning, säger Robert Bennerheim.Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    118