Apr 1, 2019

DATRON M8cube gör tillverkningen snabb, flexibel och lönsam


Optimalt inom hightech-industrin, elektronikindustrin, flyg- och rymdindustrin, tryckindustrin, form- och modellkonstruktion...

Med en ständigt varierande marknad och efterfrågan så är det en stor fördel att kunna vara snabb och flexibel. Det är dessutom ännu en fördel att kunna tillverka stora och små serier till ett lågt pris med en ekonomisk lönsamhet.

DATRON M8Cube - höghastighetsbearbetning med små verktyg vilket lämpar sig optimalt inom hightech-industrin, elektronikindustrin, flyg- och rymdindustrin, tryckindustrin, form- och modellkonstruktion samt för under-leverantörer inom automobil.

DATRON M8Cube - ger många fördelar för produktionen. En av fördelarna med DATRON M8Cube är att den har en stor bearbetningsyta på en liten uppställningsyta. Den är mycket gynnsam i anskaffning och har ytterst låga driftskostnader. Andra viktiga fördelar är de korta ställtiderna och den låga energiförbrukningen som ligger på i genomsnitt mindre än 2,5 kWh. Minimal-mängdskylsmörjsystemet bidrar till att ytterligare rengörings- eller avfalls-hanteringskostnader helt faller bort. Med alla dessa fördelar uppnås ett mycket bra pris-/effektförhållande som ger hög lönsamhet även vid låga stycktal. Med en DATRON fräsmaskin är det snabbt och enkelt att ställa om maskinen för nästkommande uppdrag. DATRON fräsmaskiner lämpar sig för bearbetning av plattmaterial av aluminium, mässing, plast, PU-skum eller komposit material. Kombinationen av DATRON-fräsmaskin, effektstarka tillbehör och verktyg av mycket hög kvalitet så garanterar högsta kvalitet, precision och processäkerhet i tillverkningen.  

SOLECTRO AB 
www.solectro.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT