Nov 29, 2018

Danitech A/S söker Affärsdriven säljare av hydrauliska och mekaniska lösningar i Sverige


Danitech A/S är en kombination av rådgivande ingenjörsverksamhet och internationell handels- och produktionsverksamhet. Vi har marknadens bredaste nätverk av leverantörer inom hydraulik och mekaniska transmissioner, som vi har nära samarbete med, för att kunna utveckla kundanpassade lösningar. Vi är i en tillväxtfas och söker därför en säljare för den svenska marknaden

Dina arbetsuppgifter

I samråd med försäljningschefen så kommer du att få nya kunder att besöka, samt utveckla befintliga kunder i hela Sverige. Det är viktigt att du har erfarenhet av nykundsförsäljning. Om du utöver detta har en förtroendeingivande framtoning, är det en stor fördel.

Du kan arbeta på egen hand, arbetet är mycket självständigt, och ta ett kommersiellt ansvar.
Samtidigt skall du också fungera i ett team, med säljare och tekniker på Danitech, det är tillsammans vi kan ta fram de bästa lösningarna till våra kunder.

Vi söker en person med bakgrund inom hydraulik och/eller mekanik. Som stöd i ditt säljarbete får du hjälp av våra erfarna tekniker som tar ansvar för konstruktion och beräkningar av lösningarna. Du har ett stort intresse för teknik, men än mer viktigare är att du brinner för försäljning.

Det förväntas att du är på kundbesök 3 dagar i veckan och din arbetsplats kommer vara i Malmö eller
i din egen bostad beroende på var i Sverige du bor.

Du skall behärska engelska i tal och skrift och naturligvis kunna Office programmen. Microsoft Dynamics är vår ERP plattform och därutöver har vi diverse rapporteringsprogram.

Om din profil stämmer in på denna beskrivning och du tycker att denna tjänst verkar spännande så vänligen skicka ditt CV till försäljningschef Thomas Hannibal på th@danitech.com, han svarar också gärna på frågor om tjänsten. Telefon +45 61 63 88 86.

Vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt.

Danitech A/S
Danitech A/S är ett familjeägt företag, med internationell handels- och produktionsverksamhet inom hydraulik och mekaniska transmissioner. Vi är ca 100 st anställda. Bondioli & Pavesi är delägare sedan 1987. På vår hemsida www.danitech.com hittar du mer information om oss.

Vi är etablerade i Danmark, Sverige och Holland och exporterar våra produkter till hela världen. Danitech Gruppen strävar efter att vara en mycket kompetent leverantör av högkvalitativa komponenter och system. Vi erbjuder våra kunder goda råd, en hög servicegrad och flexibilitet. Våra kunder är tillverkare av maskiner för industri, jordbruk, skogsbruk, mobil, vindkraftverk, offshore och marin. Danitech A/S har en god arbetsmiljö där vi sätter värde på våra medarbetare. Vi är ett konsoliderat företag och har en tydlig plan för vår gemensamma framtid

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT