Aug 2, 2016

CybAero går med i ”Commercial Drone Alliance”


Ska visa på de möjligheter som obemannat flyg kan ge åt både företag och samhälle.

CybAero har gått in som medlem i ”Commercial Drone Alliance” - en amerikansk organisation som har till syfte att stödja företag att använda obemannad flygteknik samt driva politiska frågor rörande obemannat flyg.

"Vi är glada över att bli medlemmar i en organisation som ger oss tillgång till  en av världens största marknader för denna omvälvande  teknik", säger CybAeros VD Rolf Schytt. "Vi är angelägna om att samarbeta inom flygindustrin för att visa de möjligheter som obemannat flyg kan ge åt både företag och samhälle."

CybAero kommer att representeras av styrelseledamoten Michael Auerbach, som även är Senior Vice President på Albright Stonebridge Group. Michael Auerbach kommer även den 2a augusti att representera CybAero på en konferens som arrangeras i White House Office of Science and Technology Policy and the Association for Unmanned Vehicle Systems International Foundation i Vita Huset, Washington D.C.

"CybAero har nått stora framsteg och tekniksprång inom den kommersiella tekniken för obemannat flyg", säger Commercial Drone Alliance Co-Executive Director Lisa Ellman. "De kommer att bli en värdefull medlem av vår allians och kommer att representera tillverkar perspektiv när vi gemensamt expanderar den kommersiella industrin för obemannat flyg tillsammans."
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    123