ctt torbjörn johansson

Torbjörn Johansson. Foto: CTT Systems.

Aug 26, 2020

CTT Systems förstärker med ny försäljningsschef


Bygger en stark marknadsorganisation för framtida tillväxt.

Den 1 september tillträder Ola Häggfeldt befattningen som försäljningschef i CTT Systems AB. Ola Häggfeldt kommer att ingå i CTT Systems ledningsgrupp med ansvar för försäljnings-, marknads- och eftermarknadsfrågor.

Ola Häggfeldt kommer närmast från en tjänst som försäljningsdirektör på NorthStar Battery och har tidigare varit verksam inom försäljning på bland annat Siemens och Emerson. I samband med tillträdet anpassar CTT Systems sin organisationsstruktur genom att marknads- och eftermarknadsavdelningen sammanförs i en gemensam organisation.

Peter Landquist, Marknadschef och Vice VD, och Per Gustafsson, Eftermarknadschef, fortsätter båda att arbeta inom CTT. Peter Landquist blir senior rådgivare i marknadsfrågor samt fortsätter som Vice VD och rapporterar därmed direkt till VD. Per Gustavsson kommer att som chef för reparationsverksamheten ingå i den nya marknadsorganisationen och rapportera till Ola Häggfeldt.

-Vi är väldigt glada att kunna presentera Ola Häggfeldt som ny Marknadschef. Med sin breda försäljningserfarenhet matchar Ola väl vår kravprofil och bidrar till en ännu starkare CTT-organisation. Tillsammans med Per och Peters gedigna erfarenhet inom Marknads- och eftermarknadsfrågor på CTT bygger vi nu en stark marknadsorganisation med stort fokus på CTT Systems framtida tillväxt, kommenterar Torbjörn Johansson, VD på CTT Systems AB.

cttLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT