Mar 20, 2018

Crestrons nya kontrollpanel


Med inbyggd processor - MPC3-201.

På ISE-mässan i Amsterdam premiärvisade Crestron sin nya kontrollpanel MPC3-201 som är en liten och enkel lösning med knapp- och styrsystem i ett. 
MPC3-201 är den första väggmonterade kontrollpanelen med kapacitiva knappar och en inbyggd Crestron serie 3 processor. Den har dessutom en modern och stilren design - perfekt anpassad för det moderna arbetsrummet. 

MPC3-201 är en liten och enkel kontrollpanel med programmerbara funktioner som är en bra lösning för det mindre mötesrummet eller skolor. Kontrollpanelen har en modern design med tio kapacitiva knappar: sex programmerbara och fyra statiska knappar (On/off, mute och volym +/-). Vid behov kan märkningen på de konfigurerbara knapparna enkelt bytas ut med hjälp av de medföljande ikonbrickorna. Knapparna har ett vitt bakgrundsljus när de är inaktiva och kan lysa blått när funktionen är aktiv.

Kontrollpanelen har en inbyggd rörelsesensor som automatiskt tänder belysningen på knapparna vid rörelse. PoE för stömmatning, kommunikation och passform för europeisk väggdosa.
MPC3-201 kan integreras mot Crestron Fusion samt stödjer standardprotokoll för nätverkssäkerhet så som 802.1x autensering, SSH, TLS och HTTPS. LAN-porten kan nyttjas för att styra din teknik och kan byggas ut med befintliga tillbehör för RS232, IR och Cresnet.

- Crestrons nya kontrollpanel MPC3-201 är en enkel och funktionell styrpanel med programmerbara funktioner som är en perfekt lösning för det mindre mötesrummet eller skolor, säger Christoffer Fagerström, Crestronansvarig på Special-Elektronik.

MPC3-201 är gjord för europeiska infällnadsdosor och senare i år kommer det även lanseras en snygg bordsdocka så att kontrollpanelen med fördel kan placeras lättillgängligt på konferensbordet.
För de som föredrar riktiga knappar och volymratt så utökas MPC3-serien senare i vår med ytterligare två modeller: MPC3-301 och MPC3-302.
De har tio konfigurerbara knappar med bakgrundsbelysning och tre statiska knappar (volym, on/off och mute), PoE, Cresnet och IR-kontroll.
MPC3-302 har samma grundutförande som MPC3-301 men med tilläggsfunktioner så som RS-232, 2 reläer och 2 digitala in- och/eller utgångar. 

Läs mer om MPC3-201.

I Sverige distribueras Crestron av Special-Elektronik i Karlstad. Crestron har varit världsledande på professionella AV-lösningar i över 45 år. Genom att erbjuda integrerade lösningar för att kontrollera och hantera bland annat ljud, bild, belysning och ventilation, effektiviserar Crestron tekniken och förbättrar livskvaliteten i både privata hem och offentliga miljöer så som t.ex. universitet, hotell, restauranger, sjukhus och sportarenor.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT