Foto: Coor.

Oct 20, 2017

Coor förlänger avtal med GKN Aerospace i Trollhättan


Årsvolym ca 110 miljoner kronor.

Coor förlänger integrerat FM-avtal (IFM) med GKN Aerospace i Trollhättan. Avtalets årsvolym uppgår till ca 110 MSEK och förlängningen löper på 3+2 år.

Det nya avtalet innebär att Coor ska koordinera, leverera och utveckla tjänster inom arbetsplats- och fastighetsservice samt processunderhåll, förrådshantering, truckunderhåll och interna transporter. Nytt i uppdraget är att Coor får förtroendet att leverera restaurangservice genom det egna konceptet FOOD by Coor till GKNs drygt 2.000 medarbetare i Trollhättan.

GKN är en ledande leverantör av flyg- och raketmotorkomponenter till den globala flygindustrin och ledare inom tillverkning av komplexa, roterande strukturer.

-  Coor och GKN har under åren utvecklat ett givande partnerskap och vi är glada över att vi får fortsätta vårt uppdrag. GKN ligger i absoluta framkant när det gäller teknik och utveckling och det gör även Coor inom servicebranschen. Att vi nu får restaurangleveransen är ytterligare ett steg i att ta vårt partnerskap till nästa nivå, säger AnnaCarin Grandin, VD på Coor i Sverige.  

-  Förlängningen med GKN bekräftar vår position som marknadsledare inom integrerad facility management i Norden. Coor har en dokumenterat god förmåga att skapa kundvärde i den här typen av IFM-uppdrag och affären med GKN styrker det tillsammans med de nya och förlängda avtalen med SAS, ABB och Telia Company, kommenterar Mikael Stöhr, VD och koncernchef på Coor.   

IFM
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT