Foto: Coor.

Oct 20, 2017

Coor förlänger avtal med GKN Aerospace i Trollhättan


Årsvolym ca 110 miljoner kronor.

Coor förlänger integrerat FM-avtal (IFM) med GKN Aerospace i Trollhättan. Avtalets årsvolym uppgår till ca 110 MSEK och förlängningen löper på 3+2 år.

Det nya avtalet innebär att Coor ska koordinera, leverera och utveckla tjänster inom arbetsplats- och fastighetsservice samt processunderhåll, förrådshantering, truckunderhåll och interna transporter. Nytt i uppdraget är att Coor får förtroendet att leverera restaurangservice genom det egna konceptet FOOD by Coor till GKNs drygt 2.000 medarbetare i Trollhättan.

GKN är en ledande leverantör av flyg- och raketmotorkomponenter till den globala flygindustrin och ledare inom tillverkning av komplexa, roterande strukturer.

-  Coor och GKN har under åren utvecklat ett givande partnerskap och vi är glada över att vi får fortsätta vårt uppdrag. GKN ligger i absoluta framkant när det gäller teknik och utveckling och det gör även Coor inom servicebranschen. Att vi nu får restaurangleveransen är ytterligare ett steg i att ta vårt partnerskap till nästa nivå, säger AnnaCarin Grandin, VD på Coor i Sverige.  

-  Förlängningen med GKN bekräftar vår position som marknadsledare inom integrerad facility management i Norden. Coor har en dokumenterat god förmåga att skapa kundvärde i den här typen av IFM-uppdrag och affären med GKN styrker det tillsammans med de nya och förlängda avtalen med SAS, ABB och Telia Company, kommenterar Mikael Stöhr, VD och koncernchef på Coor.   

IFM
 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  409
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT