Foto: Conveyor 22.

Feb 14, 2019

Conveyor 22 ökar transportörernas lastkapacitet 2019


Med förbättrad teknik ökar Conveyor 22 nu den tillåtna belastningen på sina elektriska transportörer.Conveyor 22 är välkänt för sina kompakta och starka elektriska transportörer. De används för transport av fast material, allt ifrån nikotintuggummi till metallskrot och hos en rad olika kunder, allt ifrån lokala bärproducenter till Global 500 som Ford. Den gröna tekniken och den superkompakta designen har gjort dessa transportörer unika på marknaden.

Den största transportören har blivit mer än 30% starkare och den minsta modellen har fördubblat sin lastkapacitet.

Modell 121 ökas från 30 till 40 kg transporterad vikt, och från 12 till 16 kg fastskruvad vikt.

Modell 141 ökas från 15 till 20 kg transporterad vikt, och från 4 till 8 kg fastskruvad vikt.

Modell 181 ökas från 5 till 10 kg transporterad vikt, och från 2 till 4 kg fastskruvad vikt.

Den ökade lastkapaciteten gör det möjligt för Conveyor 22 att möta ett ännu bredare kundbehov och återigen stärka sin ledande ställning som leverantör av kompakta elektriska transportörer i världen.

Conveyor 22 AB strävar efter att tillhandahålla lösningar för att förenkla automationsprocessen, bidra till mer hållbart energiutnyttjande och en miljövänlig arbetsmiljö.

Användningen av transportörerna har effektivt förenklat transportsystem och förbättrad produktivitet genom att eliminera manuella frekvensjusteringar, underhåll och oplanerade driftstopp.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT