Foto: JIMTOF.

Nov 5, 2018

Connecta med Japan


Just nu pågår Japans största maskinmässa JIMTOF, som uppskattas mycket av branschens deltagare från hela världen.

Ett showcase som är bland de första att introducera avancerad teknik. Därför siktar många utställare som utvecklar sina nya produkter på JIMTOF.

Huvudpunkterna på JIMTOF2018 – De 6 ”Connects”
För närvarande arbetar den offentliga och privata sektorn proaktivt med olika åtgärder för att förverkliga "Connected Industries", där nytt värde skapas genom olika typer av anslutningar. Med detta i åtanke hålls JIMTOF2018 1-6 novemberg under temat "CONNECT" där olika initiativ lyfts fram.

1.Connecta den senaste ”cutting edge”-tekniken med besökarna
JIMTOF erbjuder ett brett spektrum av utställare, inklusive japanska maskinverktygstillverkare med världsklassteknologi, som ges möjligheter att visa upp sina nya produkter och ny teknik. Vi publicerar och marknadsför utställarinformation inom och utanför Japan för att göra denna mässa ännu mer attraktiv för besökare och som en internationell teknikmässa.

2. Connecta besökarna med utställarna
Ett matchande system är i full drift som ett verktyg som förbinder utställarna med besökarna, vilket möjliggör sökning och matchning baserat på varje parts behov. Mötesbokningar kan göras redan innan JIMTOF2018, vilket skapar fler möjligheter till affärsmöten på plats.

3. Connecta teknikupplevelsen med besökarna
JIMTOF2018 ger besökare en ”organisatör-Special Exhibit” där de deltar och får ”hands on” erfarenhet i en värld av yppersta hantverksklass.
Dessutom kommer program som fokuserar på avancerade produkter och teknik inom maskinindustrin att genomföras.

4. Connecta Japan till världen
JIMTOF besöks av ett stort antal utställare och besökare från utlandet, oavsett affärsinriktning.
Den senaste mässan hade 11.533 utländska besökare. JIMTOF2018 kommer att ytterligare stärka sin verksamhet för att locka utländska besökare och för att få ännu fler inköpare från hela världen.
5. Connecta studenter med framtiden
Vi arbetar proaktivt för att locka studenter från vetenskaps- och teknologihögskolor och tekniska högskolor i hela Japan.
Branschrelaterade program kommer att erbjudas så att studenter som deltar i JIMTOF kommer att få förståelse för tillverkning och hantverk i Japan, så att de kan odla sina värdefulla personliga resurser för framtidens tillverkningsindustrier.

6. Connecta människor med ett bekvämt besöksutrymme
JIMTOF får vid varje mässa ett stort antal deltagare och besökare. Vi kommer att sträva efter att skapa ett bekvämt besök för alla utställare och besökare, från Japan och utomlands, genom att förbättra rekreationsområden och restauranger, ge tillgång till en flerspråkig personal och skapa mobila appar.

JIMTOF – Japan International Machine Tool Fair går den 1-6 november i Tokyo.




 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  410
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT