Dec 18, 2018

CNC-operatör till AQ Components i Mjällom


AQ Components är ett expansivt företag i hjärtat av Höga Kusten med 45 anställda. Vi är en systemleverantör med inriktning mot svetsning både robot och manuell, laserskärning och skärande bearbetning. AQ Components ingår i AQ-koncernen som är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande industrikunder.

Vi expanderar och söker CNC-operatör
Vi söker dig som är positiv och utåtriktad och kan arbeta i grupp. Du har erfarenhet av att jobba med CNC-maskiner. Vi söker personal till både svarv och fleroperationsmaskiner.

Utbildning/kompetens         
- Utbildning på Industriprogrammet och Cad-Cam kunskaper är en merit men inget krav
- Du ska vara noggrann, ordningssam och produktionsinriktad
- Du är intresserad av och har drivkraften att lära dig nya saker
- NC-programmering och ritningsläsning är ett krav

Vi erbjuder dig
AQ är ett värderingsstyrt företag med prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med möjlighet att utveckla såväl dig själv som vårt företag.

Övriga fakta och frågor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med fast lön. Allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal. Arbetsplatsen är belägen i Kramfors, Mjällom.

Din ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Skicka in din ansökan till peter.wallberg@aqg.se eller ring Peter Wallberg 0613-72 22 15 för ytterligare information. Urval sker löpande, senaste ansökningsdag 2019-01-15.

Välkommen med din ansökan!

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    123