May 6, 2016

CNC-maskinen OVERHEAD från Solectro


CNC-maskinen OVERHEAD är flexibel och kan enkelt anpassas för olika automatiseringsbehov - Se den på verktygsmaskiner 10 -13 Maj.

CNC-maskinen OVERHEAD från Isel har ett optimalt arbetsutrymme på en liten uppställningsyta. I CNC-maskinen OVERHEAD finns alla drivenheter monterade i maskinens ovandel (over head) för att hela maskinens kompletta bearbetningscentrum skall kunna användas. Det här utförandet gör så att smuts som spån och smörjmedel inte kommer åt drivenheterna och kan därmed inte påverka maskinens livslängd.

CNC-maskinen OVERHEAD har servodrift och parallelldrift med en passage på  340mm upp till 590mm. OVERHEAD är en så kallad stativmaskin med styv
konstruktion och finns med många olika tillbehör, vilket gör att den enkelt kan anpassas till kundens behov. Monterar man till exempelvis en fräsmotor på 2,2kW med ett varvtal på 20.000 varv/minut och en körhastighet på upp till 250 mm/sekund så kan man enkelt bearbeta detaljer av trä, plast, lättmetaller och blandmetaller.

CNC-maskinen OVERHEAD är flexibel och har en mängd olika tillbehör som t.ex. verktygsväxelsystem, längdmätsystem, kylsprayanordningar, arbetsrumsbelysning, och ytterligare axlar. Isels CNC-maskiner är anpassade för industriell automatisering. 

Passa på - under mässdagarna 10 - 13 Maj lämnar vi 10% på maskinbeställningar av märket Isel Germany AG.  

Kom och besök oss på Elmias mässa för Verktygsmaskiner 10-13 Maj, beställ din kostnadsfria biljett här

CNC  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    78
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT