Mar 16, 2016

CNC-maskinen Overhead anpassas enkelt till er verksamhet och era behov


Som återförsäljare för Isel Germany AG kan Solectro nu presentera CNC-maskinen Overhead. 

I CNC-maskinen Overhead har man av två olika anledningar valt att montera alla drivenheter i maskinens ovandel (over head). Den ena anledningen är att man vill skydda drivenheterna från slitande smuts som spån och smörjmedel. Den andra anledningen är att man vill kunna utnyttja maskinens kompletta bearbetningscentrum fullt ut, vilket gör att man får ett optimalt arbetsutrymme på en i förhållande liten uppställningsyta.

CNC-maskinen Overhead har CAN-bus system med EC-servomotordrift, T-not-bord för fastsättning, samt en parallelldrift med en passage på 340mm (option 590mm).
CNC-maskinen Overhead är en flexibel stativmaskin med styv konstruktion och det finns många olika tillbehör som t.ex. verktygsväxelsystem, längdmätsystem, kylsprayanordningar, arbetsrumsbelysning, mjukvara och ytterligare axlar, vilket gör att den kan anpassas för att fräsa, borra, gravera, svetsa, mäta, stansa, dispensera mm.

Solectros specialitet är att anpassa maskiner till olika användningsområde och applikationer. Tillsammans med maskiner och automationskomponenter från Isel Germany AG har vi hjälpt många kunder inom det industriella automatiseringsområdet.
 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  398
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  85
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT