clemondo

Foto: Clemondo.

Apr 8, 2020

Clemondo tecknar miljonkontrakt


Den svenska kemikoncernen har redan ökat produktionstakten. Svensktillverkat innebär bland annat leveranssäkerhet, menar kunden.

Clemondo Group AB (publ) har ingått avtal med Hygienteknik Sverige AB om leverans av produkter för hygien och rengöring till ett uppskattat ordervärde av 4 Mkr på årsbasis. Hygienteknik förser vården i och omkring Västmanland med försörjningsmateriel.

-Vi har valt Clemondo för att bolaget har ett komplett erbjudande av hållbara produkter för hygien och rengöring. Tillverkning sker i Sverige med allt vad det innebär av leveranssäkerhet. Det stämmer väl överens med vårt fokus på professionella kunder som värdesätter kvalitet, säger Stefan Johansson, VD för Hygienteknik AB.

-Hygienteknik är en nygammal kund med stark ställning på marknaden för städmaterial som vi är mycket glada att få välkomna åter till Clemondo. Vi kompletterar varandra väl och ser fram emot gott samarbete, säger Jesper Svensson, VD på Clemondo Group AB.

Hygientekniks affärsidé är att tillhandahålla produkter för professionell städning med fokus på miljö, ergonomi och ekonomi. Bolaget har 40-talet medarbetare med bas i Västerås. Kunderna finns inom den offentliga sektorn, handeln, industrin, städbolag samt fastighetsbolag.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT