Jun 1, 2016

Charge Amps kör ifrån konkurrenterna


Med en ökad försäljning av elbilar, såg greentechbolaget Charge Amps avsaknaden av en användarvänlig och flexibel lösning för elbilsladdning på marknaden.

Sedan starten år 2012 har företaget utvecklat effektiva produkter med fokus på både prestanda och design. Dessutom är de ensamma i branschen om att förpacka produkten därefter. Här såg Charge Amps möjligheten att skapa mervärde för kunden, och vände sig därför till Avisera.

– Att förpacka HALO Wallbox™, en produkt med speciell form, tyngd och som är ganska ömtålig, är en utmaning i sig och ingen produkt vi vanligtvis förpackar. Självklart, var det ett projekt vi ville ta oss an, säger Anton Pettersson på Avisera, säljare och utvecklare bakom konstruktionen.

Slutresultatet blev en stabil wellåda med ett anpassat inrede som håller produkten på plats. Förpackningen, som enkelt öppnas och återförsluts, har en skyddande lack och logotyp tryckt i en glansig UV-lack, för att förmedla rätt känsla vid uppackning.

– Vi ställer höga krav på våra leverantörer, och det som fick oss att välja Avisera var deras förmåga att vara både lyhörda, flexibla och snabba på bollen, säger Anna Fägersten, Manager Nordic Markets, Charge Amps.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT