Aug 22, 2016

Cerabond - framtidens skivor redan i dag


Vi skulle kunna slå oss för bröstet och säga att det är tack vare vår snart 100-åriga erfarenhet av tillverkning av kap- och slipskivor som gör att vi är bäst på marknaden.

Vi skulle också kunna säga att våra Cerabond 1 mm kapskivor har uppmätts till att vara upp till 40% bättre än våra konkurrenter ute på marknaden.

Dessutom skulle vi utan tvekan kunna hävda att vi med Premium Cerabond System – en unik bindmetod för att fästa specialbehandlade keramiska slipkorn på det optimalaste sättet - gör Cerabond till marknadens effektivaste och mest lättjobbade skivor och rondeller.

Så då gör vi det!

Namnet Cerabond kommer av att vi har ett keramiskt slipkorn (Cera) som vid användning bryts ner i bitar och är vasst under hela slipkornets livslängd. Och vårt unika bindemedel (bond) som håller fast kornen mycket längre än vad konkurrenternas bindemedel gör och släpper först när kornet inte slipar längre. Denna optimala kombination gör att alla våra Cerabond-skivor håller en avverkningskapacitet och livslängd på allra högsta nivå. 

Tack vare detta så får du:

  • Förbättrad aggressivitet
  • Längre livslängd
  • Förbättrad arbetskomfort
  • Kortare arbetstid per arbetsenhet

Vilket i sin tur ger:

  • Lägre produktionskostnader
  • Högre produktivitet
  • Förbättrade arbetsförhållanden

Kan det bli bättre?

Ja, det kan det.
För nu har vi rejält breddat sortimentet och du hittar vårt Premium Cerabond System för stål och rostfritt i navrondeller, lamellrondeller och kapskivor i alla diametrar och bredder.

För dig som är professionell och vill ha professionella verktyg.

Tyrolit är som en av världens största tillverkare av verktyg för slipning, kapning, sågning, borrning och dressing samt som en leverantör av verktyg och maskiner, synonymt med hög kvalitet, innovativa lösningar och lång erfarenhet. Vi investerar kontinuerligt i utvecklingen av ny teknik anpassad till behoven hos våra kunder och omvärlden, med fokus på miljöanpassade teknologier. Företaget har 29 produktionsenheter i 12 länder och är verksamt på mer än 65 marknader. Vi var 2014 ca 4600 anställda med en omsättning runt 600M Euro och ingår i Swarovski-koncernen med huvudsäte i Schwaz, Österrike. www.tyrolit.com
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT