Flödesplattor. Foto: Cell Impact

Jan 13, 2021

Cell Impact utser Kinachef


Stärker positionen i Kina som nu snabbt utvecklas till en av de viktigaste bränslecellsmarknaderna i världen.

Cell Impact har utsett Mr. Forrest Zhang till Country Manager i Kina. Mr. Zhang, som kommer att vara baserad i Shanghai, börjar på sin nya post den 3 maj 2021.

Kina håller snabbt på att utvecklas till en av de viktigaste bränslecellsmarknaderna i världen. För 18 månader sedan anställde Cell Impact sin första heltidsanställda i Kina, Mrs. Tingting Guan, som ansvarar för att identifiera och utveckla attraktiva projektmöjligheter. Genom att utse Mr. Zhang till lokalt baserad Country Manager ökar Cell Impact nu sin räckvidd och påverkan på denna viktiga marknad.

Mr. Zhang är för närvarande General Manager för ASSA ABLOY Crawford i Kunshan, Kina. Han har tidigare innehaft såväl operativa som tekniska positioner på Getinge och Beckman Coulter i Kina.

-Jag har arbetat med Forrest tidigare och vet att han är en utmärkt företagsledare med en verkligt strategisk inställning. Jag är mycket belåten över att han nu ska börja i Cell Impacts team, där han ska åta sig utmaningen att skapa en solid position för Cell Impact i Kina, en av världens snabbaste och mest lovande bränslecellsmarknader, säger Pär Teike, verkställande direktör för Cell Impact.
  • Apr 22, 2021

    Stabilt kvartal för SKF

    Nyheter Förväntar sig en försäljningsvolym i andra kvartalet i nivå med före pandemin.
    17
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT