Cejn

Bild: Cejn.

Nov 4, 2019

Cejn bygger ut i Skövde


Kopplingstillverkaren CEJN bygger ut huvudanläggningen i Skövde med nytt centrallager samt öppnar för mer produktionsyta. Ökad efterfrågan ligger bakom satsningen.

-Den nya byggnationen kommer skapa utrymme och möjligheter för nya affärer och sortiment, såväl som effektivisera logistiken till våra säljbolag och kunder, säger Marcus Allerbjer, VD CEJN Group.

Inom ett flertal affärssegment ökar nu behovet efter CEJN’s innovativa snabbkopplingslösningar, bland annat inom bränsleeffektiva hydraulsystem för anläggningsmaskiner så väl som för effektiv kylning av elektronik, både inom förnybar energi som inom kraftelektronik.

För att möta den ökade efterfrågan har ett nytt byggnationsprojekt vid CEJN’s huvudkontor i Skövde satts igång, ett projekt som vid färdigställandet bland annat ska skapa möjlighet för en effektivare distribution för företagets kunder.

-Ökade kundkrav, konkurrens och digitalisering driver på och det är viktigt att vi investerar för att ligga i framkant i vår bransch och skapa mervärde för våra kunder, säger Marcus Allerbjer.

Byggprojektet planeras att pågå i ett års tid, och i slutet av 2020 kommer ett 15 meter högt centrallager på 3200 m² stå färdigt samt två entresolplan på 1000 m² vardera. Utöver detta kommer också en gångbro byggas mellan huvudkontorets lokaler och det nya lagret. En stor, men nödvändig, investering för det globala företaget.
 • Apr 8, 2020

  Clemondo tecknar miljonkontrakt

  Affärer Den svenska kemikoncernen har redan ökat produktionstakten. Svensktillverkat innebär bland annat leveranssäkerhet, menar kunden.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

  För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
  35