Carlstad Machinetools

Foto: Carlstad Machinetools.

Feb 19, 2019

Carlstad Machinetool erbjuder maskiner med finansieringslösningar


Genom ett nytt samarbete med Siemens Finans kan kunden investera till en fast månadskostnad.


Carlstad Machinetools AB köper och säljer nya och begagnade verktygsmaskiner. Med 40 års erfarenhet levererar företaget "turn key"-lösningar för maskiner med transport, installation, automation, produktion, igångkörning, laseruppriktning samt service. Företaget kan även flytta och installera hela fabriker och har referenser som bland andra Sandviken, Rolls Royce, Uddeholm och Metso.

Carlstad Machinetools fortsätter expandera på flera fronter och har nu även inlett samarbete med Siemens Finans. Samarbetet innebär att man kan erbjuda leasing och skräddarsydda finansieringslösningar. Som kund kommer man att kunna se ett pris per månad direkt i alla offerter.

– Det är många kunder som frågar om leasing, så att denna informationen finns med “från start” känns naturligt, säger Alexander Klevenfeldt, försäljnings- och marknadschef på Carlstad Machinetools.

– Att ha ett så stabilt och gediget företag som Siemens som partner känns betryggande, vi ser fram emot ett långvarigt och givande samarbete, säger Alexander.

www.cmabs.se
 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  411
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT