Tom Ranta. Foto: Tappex.

Jan 17, 2020

C Edgren byter namn till Tappex


Tappex, som sedan flera år äger C Edgren, är en spelare med starka muskler när det gäller infästningar på den europeiska marknaden.

Den 1 november bytte Örebrobaserade företaget C Edgren namn till Tappex, ett tydliggörande av tillhörigheten till den globala familjen.

– Tappex är en välkänd spelare med starka muskler. Tillsammans har vi nu den bästa tekniska kompetensen när det gäller infästningar, förklarar Tom Ranta, vd för Tappex Sweden AB.

Engelska Tappex tillverkar fästelement och infästningar för plast, trä, aluminium och kompositmaterial. Företaget har sedan det grundades 1953 vuxit sig stort med distributörer över hela världen.

DJUP TEKNISK KOMPETENS
Tappex, som sedan flera år äger C Edgren, är en välkänd spelare med starka muskler på den europeiska marknaden. Och genom att byta namn stärker örebroföretaget tillhörigheten med den engelska gruppen på ett än tydligare sätt.

– Vi har alltid varit stolta över att vara en del av Tappexgruppen. Det är ett fint bolag med djup teknisk kompetens, menar Tom Ranta och fortsätter:

– Det här för oss ännu närmare varandra. Tillsammans har vi den bästa tekniska kompetensen när det gäller infästningar i allmänhet och i plast i synnerhet.

UNIKA PRODUKTNYHETER
Tappex Sweden kommer precis som tidigare år finnas med under Elmia Subcontractor.

– Vi ser verkligen fram emot att få träffa våra kunder, visa vårt sortiment och inte minst våra produktnyheter som nya Trisert-3 i titan, en lätt och stark

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT