Anders Nyström, VD och koncernchef, Bulten.

Jul 3, 2020

Bulten vinner betydande FSP kontrakt värt 600 miljoner


Det årliga värdet uppgår till cirka 60 miljoner EUR vid full takt och sträcker sig över fem år.

Bulten har tecknat ett fullservicekontrakt (FSP) för leverans av fästelement till en europeisk fordonstillverkare, som också är en av bolagets befintliga kunder. Kontraktet är ett övertagande av en befintlig FSP lösning till två monteringsanläggningar och det årliga värdet uppgår till cirka 60 miljoner EUR vid full takt. Leveranser beräknas starta under andra halvåret 2020 och sträcker sig över fem år.

”Den kunskap och erfarenhet som Bulten under många år har byggt upp som en global tillverkare och FSP-leverantör till ett flertal kunder har varit nyckeln till detta kontrakt. Det nya kontraktet kommer att utgöra en god plattform för att leverera våra unika tjänster, vår nya teknik samt våra innovativa och hållbara lösningar under kommande år”, säger Anders Nyström, VD och koncernchef, Bulten.

Det årliga värdet uppgår till cirka 60 miljoner EUR vid full takt och sträcker sig över fem år. Kontraktet är ett övertagande av en befintlig FSP-lösning till två monteringsanläggningar. Leveranser beräknas starta under andra halvåret 2020 med nuvarande volymer, vilka förväntas växa till full takt allteftersom fordonsindustrin återhämtar sig från nedstängningsperioden till följd av Covid-19. Leveransstart och eventuella uppstartskostnader meddelas när exakt datum är beslutat.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT