Foto: Brightec.

Oct 21, 2020

B.R.A Maskiner byter namn till Brightec Produktion


Snart 50 år på nacken, bolagiseringar och förvärv, nu ska varumärket stärkas.

B.R.A Maskiner AB firar snart 50 år och under de senaste åren har stora förändringar genomförts med bolagisering av de olika verksamhetsområdena såväl som nyförvärv. En koncern har bildats, och som ett led i detta utvecklingsarbete har under 2019 och 2020 ett arbete med att förtydliga och stärka varumärket genomförts.

Målet har varit att skapa större enhetlighet i koncernen, en starkare samhörighet där man verkligen drar nytta av varandras styrkor samt att ha ett namn som fungerar internationellt. Utgångspunkten i detta arbete har varit bolagets värderingar, som kan sammanfattas i att ett kreativt värdeskapande genom partnerskap uppnås genom medarbetare som är medskapande, trovärdiga och som verkligen bryr sig. Vi har landat i ett nytt namn och heter numera Brightec Production AB, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Brightec Production är specialister på tillverkning av maskin- och hydraulikdetaljer med hög precision, i små och medelstora serier, men levererar även detaljer i större serier. Företaget levererar produkter i bl.a. stål, gjutjärn och aluminium i dimensioner. Den egna verksamheten innefattar fräsning, svarvning, svetsning och montering och med ett väl utbyggt nätverk av underleverantörer erbjuder Brightec även sina kunder helhetslösningar som inkluderar både värmebehandling och ytbehandlingar av olika slag.

Brightec Production AB är ett helägt dotterbolag till Brightec Group AB. Dessutom finns Brightec Time AB och Brightec Security AB.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    123