Teamet på Elmia Automation

Feb 24, 2017

Branschens mest kraftfulla marknadsplats


Elmia Automation 2016 överträffade branschens förväntningar och nu fortsätter vi att utveckla den kraftfulla marknadsplatsen för 2018. Här är teamet som jobbar med mässan.

På Elmia Automation visas helhetslösningar för effektiv och automatiserad produktion från Nordens ledande komponent- och robotleverantörer tillsammans med systemintegratörer. Det är en renodlad fackmässa som är ett resultat av långsiktigt samarbete med Svenska Automationsgruppen (SAG) och i nära dialog med branschen.

Fem mässor under samma tak

Elmia Automation arrangeras i direkt anslutning till fyra parallella industrimässor, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik och plastbranschens Elmia Polymer, som adderas till 2018 och bidrar till ett än bredare utbud av produktionsteknik och material.
Det starka industriklustret för hela den svenska tillverkningsindustrin blir en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Elmiamässorna går av stapeln 15-18 maj 2018
    Annons
  • Omvandlare till fotovoltaiska paneler

    Under de senaste åren har vi observerat ett ökande intresse för ”grön energi”. Det dyker upp ett antal applikationer för energiutvinning från fritt tillgängliga källor och bland dessa är installationer av fotovoltaiska paneler mest populära.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT