Foto: Aventics.

Oct 5, 2018

Bosch väljer Aventics


För fjärde gången i rad har Bosch tilldelat pneumatikspecialisten Aventics status som föredragen leverantör inom området standardiserade pneumatiska enheter.

Aventics ingår bland de föredragna leverantörerna för teknik- och serviceföretaget Bosch. Bosch tilldelar status som föredragen leverantör till det företag man har för avsikt att samarbeta mest intensivt med. Utmärkelsen presenterades den 8 augusti 2018 vid Boschs fabrik i Waiblingen.

Aventics har uppvisat exceptionellt konkurrenskraftiga resultat ifråga om produktion och leverans av varor och tjänster under en längre period. Malte Ihlenfeld, ansvarig inköpare av maskinkomponenter och tjänster vid Bosch, och Patrick Eberwein, strategiskt inköp vid Boschs förpackningstekniska division, överräckte certifikatet till dr Peter Saffe, ansvarig för strategisk försäljning, och Dieter Michalkowski, globalt kundansvarig vid Aventics GmbH.

”Tilldelningen av status som föredragen leverantör understryker Boschs vilja att förlita sig på varaktiga relationer med leverantörer och att växa tillsammans med de bästa och mest innovativa av dem”, förklarade Ihlenfeld vid ceremonin. ”Bosch är en mycket viktig kund och jag är stolt över att vi har mottagit den här utmärkelsen 2015, 2016, 2017 och nu igen 2018”, säger Peter Saffe, ansvarig för strategisk försäljning vid Aventics. ”Det här visar att vi förvissar oss om konsekvent högkvalitativa produkter och att vi har rätt affärsprocesser i spel.”

Bosch tilldelar status som föredragen leverantör till det företag man har för avsikt att samarbeta mest intensivt med. Aventics har uppvisat exceptionellt konkurrenskraftiga resultat ifråga om produktion och leverans av varor och tjänster under en längre period. Bosch har för avsikt att upprätthålla hållbara affärsrelationer med sina bästa och mest innovativa leverantörer för att åstadkomma gemensam global tillväxt. Status som föredragen leverantör är en del av Boschs leverantörshanteringsprogram och utdelas varje år, baserat på tydligt definierade kriterier. Dessa inkluderar hög leveranssäkerhet, smarta tekniska lösningar, överensstämmelse med internationella standarder och leverantörens globala anpassning.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    123