Bosch Rexroth Helsingborg Customizing Center

Bosch Rexroth Helsingborg Customizing Center. Foto: Bosch Rexroth.

Feb 11, 2021

Bosch Rexroths största lager av linjär- och montageprodukter i Skandinavien


På Customizing Center i Helsingborg skräddarsyr Bosch Rexroth lösningar efter kundens behov, oavsett om det handlar om enstaka komponenter eller färdiga lösningar.

-Med ett tight team av ingenjörer har vi möjlighet att bearbeta och anpassa produkter in i minsta detalj. Här har vi all kompetens samlad under ett tak och olika expertiser samarbetar tätt för att leverera hög kvalitet med korta ledtider.

Bosch Rexroth bearbetar linjär- och montageteknikprodukter, slutmonterar samt provkör bansystemet innan ordern skickas till kund.

Bosch Rexroth är en av världens ledande specialister inom driv- och styrteknik och säkerställer effektiva, kraftfulla och säkra rörelser i maskiner och system av alla storlekar.

Bosch Rexroth erbjuder kunderna hydraulik, elektriska driv- och styrsystem och teknik för linjära rörelse och montering, inklusive programvara och uppkopplad teknik.

Bosch Rexroth finns i över 80 länder och har omkring 31 000 medarbetare som tillsammans genererade försäljningsintäkter på omkring 6,2 miljarder år 2019. I Sverige arbetar cirka 600 personer med försäljning, service, utveckling och produktion. Den svenska försäljningsverksamheten omsätter cirka 1 miljard kronor (2018).
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT