Apr 29, 2019

Bosch Rexroth och WSHs tecknar avsiktsförklaring


Målet är att WSHs ska bli en certifierad partner till Bosch Rexroth.

Bosch Rexroth och WeSolve Hydraulic systems AB har tecknat en avsiktsförklaring med målet att WSHs ska bli en certifierad partner till Bosch Rexroth enligt det kommande Certified Excellence-programmet.

Bosch Rexroth har under ett antal år arbetat med partner, vilka fyller en viktig funktion i Bosch Rexroths ambition att erbjuda kunderna service på högsta nivå oavsett vilken kanal de väljer att handla genom. Med stor kunskap och god tillgänglighet har partnerskapen varit en starkt bidragande faktor till att Bosch Rexroth har kunnat leva upp till denna ambition. För att ta nästa steg och utveckla partnerskapet ytterligare har Bosch Rexroth utarbetat ett Certified Excellence-program som kommer att lanseras senare i vår.

Avsiktsförklaringen tecknad med WSHs är starten på ett gemensamt arbete mot att företaget ska bli en certifierad partner enligt Bosch Rexroths nya program.

– Vi ser WSHs som en självklar partner i vårt nya Certified Excellence-program. Med deras kompetens och mångåriga erfarenhet av våra produkter har de alla förutsättningar för att bli en utmärkt certifierad partner och vi ser fram emot att tillsammans med dem jobba mot att nå detta gemensamma mål, säger Henrik Olofsson, partneransvarig på Bosch Rexroth.

WeSolve Hydraulic systems AB är startat av kollegor som har varit verksamma inom Bosch Rexroth under många år samt WeSolve AB och Sundsvalls Mekaniska Verkstad AB, företag verksamma inom mekanisk konstruktion och tillverkning. WSHs bygger således på erfarenheter från hydraulik, mekanisk konstruktion och tillverkning.

Magnus Westling, CEO på WeSolve Hydraulic systems AB:

– För oss är detta partnerskap en viktig del för verksamheten och vi är hedrade över att få denna möjlighet. Vi är övertygade att vi tillsammans med Bosch Rexroth och med vår samlade kompetens kommer att kunna bidra med ett stort mervärde för kunderna, framförallt när det kommer till framtagande av hela hydrauliska system där konstruktion av hydraulik, mekanik samt tillverkning och montage ingår.

WSH • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  405
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT