Jun 30, 2016

Bosch Rexroth expanderar partnernätverket


Genom ett växande partnernätverk ökar Bosch Rexroth tillgänglighet till service och reparation av hydraulcylindrar till svensk industri.

Med certifieringen erbjuder de anslutna företagen nu service till originalkvalitét – i hela landet.

De företag som är certifierade Bosch Rexroth Partner agerar både återförsäljare och reperationscenter av hydraulcylindrar. Därmed har de tillgång till originaldelar och besitter den kompetens som krävs för reparation till originalkvalitet. Partnerföretagen kompletterar Bosch Rexroths egen serviceverksamhet genom att bidra till ökad tillgång av produkter, fältservice och reparationsmöjligheter av hydraulcylindrar.

– Genom utökade servicemöjligheter stärker vi tryggheten för slutkunden, säger Jon Karrhammar, ansvarig för utveckling av Rexroth Partner på Industrial Applications.

För att bli en del av Bosch Rexroth partnernätverk krävs det att företagen når rätt nivå av teknisk kompetens. De idag sju certifierade företagen är alla specialiserade inom industriautomation och hydraulik med många år i branschen bakom sig.
Det växande partnernätverket innebär ökade servicemöjligheter till hydraulcylindrar med Bosch Rexroth originalkvalitét för svensk industri. Förutom Rexroths egna servicecenter, finns nu även certifierade servicecenter där originaldelar tillhandahålls finns nu tillgängligt i hela Sverige med dessa företag:

∙ Anderstorp Hydraulik AB
∙ Edman & Sjöberg
∙ ETAB
∙ Hydraulikmontage i Luleå
∙ Hydsupply
∙ Hydratech
∙ KVA
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT