Automatisk parkering i Mercedes-Benz Museum.

Bosch och Daimler har fått godkänt för ett automatiskt parkeringssystem i parkeringsgaraget hos Mercedes-Benz Museum i Stuttgart.

Jul 23, 2019

Bosch och Daimler godkänns för förarlös parkering


Bosch och Daimler är först i världen med den första fullt automatiserade parkeringsfunktionen utan mänsklig inblandning.

Bosch och Daimler har nått en milstolpe på vägen mot förarlös körning då de båda företagen har fått godkänt av en myndighet i Tyskland för ett automatiskt parkeringssystem i parkeringsgaraget hos Mercedes-Benz Museum i Stuttgart.
Denna automatiska valet parking service båda hämtar och återlämnar fordonet självständigt utan någon människa som övervakar parkeringen från fordonet och hanteras via en app i en smarthpone. Detta är världens första fullt automatiska förarlösa SAE Level 4 parkringsfunktion som är godkänt för dagligt bruk.

– Förarlös körning och parkering är viktiga beståndsdelar för morgondagens mobilitet. Självkörande parkeringssystem visar hur långt vi redan har kommit i utvecklingen, säger Dr. Markus Heyn, styrelsemedlem på Robert Bosch GmbH.

Bosch tillhandahåller infrastrukturen i projektet och Daimler tekniken i fordonen.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    78
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT