Jun 22, 2016

Bosch förlitar sig på pneumatik från Aventics


Aventics har uppvisat exceptionellt konkurrenskraftiga resultat ifråga om produktion och leverans av varor och tjänster inom ett specifikt materialområde under en längre period. Bosch har för avsikt att upprätthålla hållbara affärsrelationer med sina bästa och mest innovativa leverantörer för att åstadkomma gemensam global tillväxt. Status som utvald leverantör är en del av Boschs leverantörshanteringsprogram och utdelas och förnyas varje år, baserat på tydligt definierade kriterier.

Vid Hannovermässan 2016 – världens största och ledande industrimässa – överräckte Malte Ihlenfeld, ledande inköpare av maskinkomponenter och tjänster vid Bosch i Stuttgart – certifikatet till Dr Peter Saffe, direktör för strategisk försäljning vid Aventics: ”Detta förnyade förtroende är ett tecken på att vi förlitar oss på Aventics som en partner med en kultur av fortlöpande kvalitet och service. Att välja rätt leverantörer är en integrerad del av vår globala framgång.”

Dr Peter Saffe, som mottog certifikatet vid Aventics monter på Hannovermässan, var mycket nöjd: ”Inte bara vår monter här på mässan, utan hela vårt företag, genomsyras av vår slogan ”Pneumatics – It´s that easy”. Vi vill göra det lättare för våra kunder och partners att samarbeta med oss och samtidigt underlätta deras dagliga arbete. Det här certifikatet visar att vi är på rätt väg. Vi har format vårt unga varumärke med den dynamik en nystartad verksamhet erbjuder, men har samtidigt mer än 150 års erfarenhet av pneumatik att bygga på. En perfekt kombination för en lyckad framtid.” avslutar Dr Saffe.
 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  411
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT