Apr 27, 2016

Bohlins Maskiner presenterar Altra bromslösningar på ELMIA Automation


Twiflex Ltd., Matrix International och Warner Electric är alla välkända varumärken inom sina respektive områden, och erbjuder innovativa lösningar för den automatiserade industrin.

Ledande märken från Altra Industrial Motion kommer att presenteras på årets mässa ELMIA Automation av dess återförsäljare Bohlins Maskiner. Ett urval av deras senaste produktutvecklingar kommer att visas i montern av Bohlins försäljare.

Besök Bohlins Maskiner i monter D07:56 i Jönköping, Sverige, 10 - 13 maj.

Matrix International har mer än 30 års erfarenhet av konstruktion och tillverkning av elektromagnetiska bromsar med fjäderansättning för ledande tillverkare av servomoterer. Deras 1EB-serie är särskilt användbar med ett stort moment (upp till 500 Nm) och med extremt små mått. De fjäderansatta bromsarna utnyttjar en effektiv magnetkonstruktion som minskar effektbehovet och värmebildningen. Enheten med litet glapp är idealisk för applikationer som kräver hög precision vid låsningen. Den är dessutom konstruerad för snabb extern montering, vilket förenklar arbetet vid uppgradering av befintliga maskiner.

Warner Electric kommer att demonstrera sin bromsserie X-Small, serien med de minsta fjäderansatta hållbromsarna på marknaden. Med kännedom om den växande marknaden för lösningar med små bromsar inom den automatiserade industrin, har Warner utvecklat de elektriskt utlösta fjäderansatta hållbromsarna, som har samma prestanda och möjligheter, som lösningar med permanentmagneter av samma storlek. Efter omfattande tester har Warner Electric fullt förtroende för att denna serie är lättare, erbjuder samma statiska moment och är mera kostnadseffektiv än traditionella bromsar av samma storlek.

Twiflex Ltd. tillverkar det största sortimentet av industriella caliper-bromsar i världen. De erbjuder ett urval av tryckluftansatta, hydrauliskt ansatta och mekaniskt ansatta bromsar med unika egenskaper för att förbättra prestanda och tillförlitlighet och samtidigt minska underhållskostnaderna.

Altra är en globalt ledande konstruktör och tillverkare av kvalitetsprodukter för kraftöverföring och mekanisk transmission avsedda för applikationer för drivlinor inom en mängd olika industrier. Altra produktlinjer för kopplingar och bromsar, kardanknutar, växellådor och PT-komponenter marknadsförs under 23 välkända tillverkningsmärken, som har funnits under mer än 50 år.

Toppbild: Warner Electric kommer att demonstrera sin bromsserie X-Small, serien med de minsta fjäderansatta hållbromsarna på marknaden.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT