Jan 29, 2020

Bli en viktig person i Svensk Verkstads mediateam


Om du söker ett nytt och utmanande jobb inom media och sälj med trevliga och roliga arbetskamrater...

Då vill vi gärna att du kontaktar oss så ska vi berätta mer för dig om denna tjänst.

Du blir en viktig person i vårt mediateam som idag är bestående av sex personer. Sammanlagt är vi 20 anställda. Vi sitter i nya och moderna lokaler i Ljusdals centrum och i Stockholm, Danderyd. Tjänsten kan tillsättas på båda orterna.

Vi är väletablerade i svensk tillverkningsindustri och är mediepartner med ett flertal stora industrimässor. I ditt arbete kommer du även att få möjlighet deltaga på mässor och events. Vi använder telefonen som vårt huvudsakliga kontaktmedel med våra kunder. Vi gör även kundbesök emellanåt. Du ska gilla kundkontakter och att bygga relationer. Vidare så är det en fördel att känna till digitala produkter, säljkunnighet och känsla för affärer är viktigt.

Du kommer att med hjälp ges möjlighet att bygga upp din egna kundbas med ansvar för en egen budget enligt överenskommelse. Vi är i en växande fas så utvecklingsmöjligheter finns för dig som är driftig och gillar att ta ansvar. Nu söker vi dig som vill förmedla våra välkända mediaprodukter- nyhetswebb, nyhetsbrev och magasin till företagen inom svensk tillverkningsindustri.

Bli en viktig del i ett etablerat men fortfarande växande företag. Hos oss får du möjlighet att skapa din egna kundstock med nya och existerande kunder. Våra kunder kan vara allt från stora företag som ABB, SSAB, Universal Robot, till mindre industriföretag och produktleverantörer.

Mejl oss din ansökan till:
Info@svenskverkstad.se
Märk mejlet i ämnesraden: ”mediateam2020”

För mer information kontakta Johan Sköldberg, mediachef, johan.skoldberg@svenskverkstad.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    Dubbelt slipar bättre

    Beprövad TYROLIT-teknik med betydande förbättringar – det är nya TWIN FLAP-lamellrondellen.
    9