ironhand

Ironhand. Foto: Bioservo.

Apr 23, 2021

Bioservo får beställning på 100 Ironhand system


Kistaföretaget är världsledande inom bärbara, muskelförstärkande "skelett" för människor som behöver extra styrka och uthållighet.

Europe Technologies Gobio har tecknat avtal om att köpa 100 Ironhand® system under en period av tio månader. Beställningen säkerställer leveranser av Ironhand® system för att möta den stora efterfrågan på den franska marknaden.

Bioservo och GOBIO har haft ett nära samarbete sedan 2019 och har genomfört många framgångsrika projekt som lett till en ökande efterfrågan från flera branschsegment. GOBIO kan nu förbinda sig till mycket större kvantiteter och genom att införa en överenskommen leveransplan kan Bioservo säkra en mer stabil produktionsnivå.

-De första testerna som inleddes genom inköp eller långtidsuthyrning på plats för våra största kunder inom varvsindustrin, järnvägs och byggsektorn har varit övertygande. Efter denna första testfas och integrationsprocess som utvecklats av GOBIO planerar många företag nu att gå vidare till en implementationsfas; ALSTOM, ARIANE, EIFFAGE, LOUIS VUITTON Etc. Integrationsprocessen inkluderar analys av arbetsstationerna fram till utvärdering och anpassning av utrustningen för operatörerna på produktionsanläggningar, säger Benoit Sagot-Duvauroux, ansvarig för Exoskeletons på GOBIO.

-För att möta denna höga potentiella efterfrågan har EUROPE TECHNOLOGIES GOBIO åtagit sig att köpa 100 IRONHAND®-kit och ytterligare handskar från BIOSERVO under en period av 10 månader.

-Vi får många förfrågningar angående Ironhand® från hela Europa, inte bara från Frankrike där GOBIO har gjort ett gediget arbete för att visa hur belastningsskador kan minskas, men också från andra länder där våra distributörer ser stora affärsmöjligheter för Ironhand®, säger Petter Bäckgren, VD Bioservo

Svenska Bioservo Technologies AB (publ) i Kista är ett världsledande företag inom bärbara, muskelförstärkande system för människor som behöver extra styrka och uthållighet. Företaget grundades 2006 genom ett samarbete mellan forskare på Kungliga Tekniska Högskolan och läkare på Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Bioservo erbjuder mjuka, aktiva exoskelett för handen, både för industriella tillämpningar som förbättrar arbetares hälsa och för förbättrad livskvalitet för personer med nedsatt muskelstyrka.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT