Jan 10, 2017

Bilföretaget får ny Vice President Product Strategy and Planning


Hans-Martin Duringhof, nuvarande Senior Director Electrical Engineering & Vehicle Motion, har utnämnts till Vice President Product Strategy & Planning och medlem av NEVS ledningsgrupp.

Product Strategy & Planning är en nyetablerad funktion och kommer att ha ansvar för att sätta strategier och tillkommande projektplaner med mål att utveckla NEVS framtida elbilar och tjänster.

“Detta kommer att vara en nyckelfunktion för NEVS och jag är övertygad om att Hans-Martin Duringhof är rätt person för att leda den. Hans gedigna ingenjörsbakgrund, kunskap från bilindustrin tillsammans med ett öppensinnat tillvägagångssätt och goda ledarskapsförmåga kommer definitivt gagna fastställandet av vår framtida inriktning”, säger Mattias Bergman, vd NEVS.

“Bilindustrin genomgår en revolution där elektrifiering, mobilitetslösningar och självkörande teknik driver utvecklingen. Jag ser det som en fantastisk möjlighet att få vara delaktig i arbetet med att leda NEVS i denna spännande era”, säger Hans-Martin Duringhof.    

Hans-Martin Duringhof började på NEVS 2013 och har innan dess haft ett flertal olika ingenjörsroller i bolag som AAM, Saab Automobile, Benteler Engineering Services och TNO Automotive.

Ulrika Hultgren
Presschef
Tel: 0520 85905
ulrika.hultgren@nevs.com  
www.nevs.com

Fakta om NEVS
NEVS vision är att forma mobilitet för en mer hållbar framtid. Kärnan till detta är en global portfölj av elbilar inom premiumsegmentet, kompletterat med mobilitetstjänster och hållbara stadslösningar.

NEVS grundades 2012 och förvärvade huvuddelen av tillgångarna i Saab Automobiles konkursbon. Företaget ägs av National Modern Energy Holdings Ltd, Tianjin Binhai Hi-Tech Industrial Development Area (THT) och State Research Information Technology Co, Ltd (SRIT).
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT