Oct 31, 2017

Bilfinger Industrial Services Sweden AB förstärker organisationen


Han kommer närmast från Valmet.

Bilfinger Industrial Services förstärker organisationen genom att anställa Mikael Niklasson som ny Marknads- och affärsutvecklingschef.

-Det känns väldigt roligt att komma till Bilfinger, som med sin breda industrikompetens, är ett mycket spännande företag, där säkerhet alltid står i främsta fokus.

Mikael bor tillsammans med sin fru och fyra barn i Pixbo utanför Göteborg. Intressen, förutom familjen, är musik, utförsåkning på vintern och den egna båten på sommaren.

Mikael, som har mer än 25 års erfarenhet från den globala industrin, kommer närmast från Valmet där han arbetade som försäljningschef för Energy Sales and Service Operations. 
I grunden är Mikael automationsingenjör, men har tidigare arbetat med allt från maskin- och ombyggnadsprojektleveranser till försäljning av serviceuppdrag och andra tjänsteleveranser.

På Bilfinger kommer Mikael Niklasson att ansvara för Marknad, som naturligt innebär att vårda befintliga kundrelationer, utveckla nya affärsmöjligheter och att bredda Bilfingers kunderbjudande.

-Det finns mycket stor potential i Bilfinger. Med våra pågående fleråriga underhållskontrakt, arbetar vi ständigt med att förbättra och effektivisera våra kunders anläggningar.
Samtidigt har vi i våra fem olika affärsområden en mycket bred kompetens både inom de enskilda affärsområdena så som Underhåll, Engineering, Piping och Isolering, men där vi även utför multidisciplinära projekt inkluderande utrustningsleveranser, allt efter kundernas behov och krav.




 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  404
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT