Bevego

Bild: Bevego.

Dec 2, 2019

Bevego expanderar i Lund


Dubblar ytan.

Bevego fortsätter att expandera i Lund och kommer inom kort öppna portarna till en ny fin lokal på Skiffervägen 70. Flytten innebär ett geografiskt bättre läge med mer ändamålsenliga lokaler och dubblade ytor.

-Dessutom erbjuder vi en rad olika mervärden såsom en välsorterad butiksdel, ett bredare lagersortiment inom alla våra tre affärsområden byggplåt, ventilation och teknisk isolering, en personalstyrka med gedigen kompetens, en ökad servicegrad och en utökad tillgänglighet. Allt i linje med våra 4 värdeord; produkt, kompetens, tillgänglighet och specialisering, skriver företaget i ett pressmeddelande..

Den 2 januari 2020 öppnas portarna på Skiffervägen 70, 224 78 Lund.

 • Dec 12, 2019

  Hållande verktyg blir smartare

  Reportage – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  59
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Sandvik Coromant tar täten online

  Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
  184

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  59