Beijer Electronics.

Dec 30, 2019

Beijer Electronics tecknar avtal med Otis värt över 150 mkr


Otis ingår i världsledande koncern inom hissar, rulltrappor och rullbanor

Beijer Electronics Group AB (publ) har genom affärsenheten Beijer Electronics tecknat ett avtal med Otis värt över 150 mkr. Otis ingår i den börsnoterade koncernen United Technologies och är världsledande inom hissar, rulltrappor och rullbanor. Otis erbjuder produkter och tjänster via bolag i cirka 200 länder.

Avtalet, som löper över en femårsperiod, innebär att Beijer Electronics ska leverera displaylösningar för Otis produktlinje inom hissar - Compass®. Avtalet med Otis bekräftar Beijer Electronics ambition att ha världsledande globala företag som nyckelkunder i långsiktiga samarbeten.

Beijer Electronics erbjuder fullt integrerade och flexibla displaylösningar, anpassade för att matcha kritiska krav.

”Vi är stolta över att Otis valt Beijer Electronics som leverantör av en anpassad displaylösning som ska bidra till Otis framgångar på marknaden nu och i framtiden. Detta är början på ett långsiktigt samarbete som båda företagen kommer att kunna dra nytta av.”, säger Haden Howell, Vice President, Key Accounts, Beijer Electronics.

Beijer Electronics ser avtalet som ett kvitto på bolagets strategi: ”Våra processer lever nu upp till de stora globala företagens högt ställda krav och vi ser fram emot att ta nästa steg i vårt samarbete med Otis”, säger Stefan Lager, VD för Beijer Electronics.

De första leveranserna till Otis påbörjas under våren 2020 och kommer successivt att bidra positivt till Beijer Electronics resultat under 2020.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT