Foto. Svensk Verkstad.

Aug 18, 2020

Beckhoff Automation AB utökar


Anställer en Team leader inom Sales Management och Product Specialist

Den 3 augusti tillträder Rickard Andersson, 49 år, tjänsten som Team leader inom Sales Management på Beckhoff Automation AB. Rickard är examinerad högskoleingenjör med inriktning på automation, och har en lång historia inom branschen. Han besitter bland annat kunskaper i avancerade styrsystem, robotar, operatörssystem och Internet of Things.

Rickard Andersson har under de senaste åren varit aktiv i arbetet kring Industri 4.0, och tror sig med sin anställning kunna tillföra annorlunda tekniska lösningar som hjälper Beckhoffs kunder på nya sätt:

Jag tycker att Beckhoff är ett intressant ingenjörsdrivet företag som är långt fram i den tekniska utvecklingen. Jag ser fram emot att sätta mig in i produkterna och utmaningarna - speciellt kring molnlagring, Internet of Things och datasystem som är mina personliga intresseområden, säger Rickard Andersson.

Beckhoff Automation AB anställer även Product Specialist

Beckhoff Automation AB satsar genom att nyanställa Jon Ragnemyr, 40 år, i rollen som Product Specialist. Jon examinerades som civilingenjör i elektroteknik vid Lunds Universitet år 2005 och har sedan dess samlat flera år av erfarenheter inom den industriella branschen.

Jon kommer att ge kunder och kollegorna på Beckhoff Automation AB support med teknisk expertis inom vissa områden, och agera mellanhand i kunskapsutbytet med produktavdelningarna och den centrala supporten på huvudkontoret i Tyskland.

Kontakten med människor och den tekniska utvecklingen är saker som jag finner berikande, och Beckhoff ligger enligt min mening i framkant med att implementera ny teknik i sina system. Jag läser just nu på om maskininlärning och ser över fler sätt att utnyttja det i våra produkter. Kombinationen av mekanik och elektronik intresserar mig, säger Jon Ragnemyr.

Om Beckhoff Automation 
Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system.

Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer. Beckhoffs ”New Automation Technology”-filosofin står för universella och öppna styr- och automationslösningar. De används i hela världen, i en rad olika applikation från CNC-maskiner till intelligent fastighetsautomation. Beckhoff kan idag ge sina kunder ett fullt utbud av produkter inom både hårdvaru- eller mjukvarubaserade styrsystem. 


Beckhoff har ett tätt försäljningsnätverk av dotterbolag och distributörer över hela världen. Det svenska dotterbolaget, Beckhoff Automation AB har sitt huvudkontor i Malmö.

Läs mer på www.beckhoff.se
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    116
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT