Foto: BE Group.

Jul 18, 2019

BE Group satsar stort i Norrköping


Satsar 60 miljoner på en stor produktionsanläggning,

Styrelsen för BE Group har fattat beslut om att investera i en ny produktionslinje för kapning, blästring och målning till anläggningen i Norrköping. Den nya linjen har en unikt hög automatiseringsgrad och kommer driftsättas under första kvartalet 2020. Investeringen innebär ett stort tekniksprång vilket ökar flexibiliteten, kortar ledtiderna och utökar kunderbjudandet. Den nya anläggningen ger också högre leveranssäkerhet och kvalitet. Investeringar görs även i utökad CNC bearbetning och robotisering för att ytterligare effektivisera och skapa mervärden till kunderna.

De totala investeringarna uppgår till ca 60 MSEK och i samband med beslutet om investeringar har även befintligt hyresavtal förlängts till 2029 för Norrköpingsanläggningen.

Dessa åtgärder stärker BE Groups långsiktiga satsning på att vara den mest professionella stålpartnern till svensk bygg- och tillverkningsindustri.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • AC Floby Magnus Johansson Reportage

  Teknikskiftet inom fordonsindustrin

  Man måste välkomna ny teknik och nya utmaningar om man vill finnas kvar, menar Magnus Johansson på Automotive Components Floby AB.
  340
 • EMO Reportage

  Bli smartare i Hannover

  Nu öppnas dörrarna till EMO och i år finns det extra anledning att åka till Hannover.
  161