Foto: SSAB.

Apr 8, 2019

BE Group blir certifierad partner för SSAB Laser®


Snabb skärning med större precision och kortare produktionstider är några av fördelarna med SSAB Laser®, speciellt framtaget för laserskärning och kallformning.

SSAB har utsett BE Group, med kunder i teknik- och byggsektorerna, till certifierad partner för SSAB Laser®. BE Group och SSAB har länge varit partners i handeln med varmvalsade plåt- och bandprodukter. BE Groups medlemsskap i nätverket - som säljer och distribuerar SSAB Laser®-produkter i Finland och Baltikum - garanterar tillgänglighet och snabba leveranser åt kunden.

SSAB Laser® är specifikt framtaget för laserskärning och kallformning. Den här unika produkten förbättrar allmänt produktiviteten, produktionen och kvalitén på slutprodukten. SSAB Laser har även garanterad planhet både före och efter laserskärning.

"Ett växande antal kunder kommer kunna dra nytta av snabb, problemfri skärning med kortare produktionstider, mindre behov av omarbetning och större precision i de skurna komponenterna. Medlemmarna i nätverket får grundlig utbildning i både produkten, dess fördelar och tillämpningar," säger Jouni Rättyä, Senior Cross Product Manager på SSAB Europe.

Distributionsnätverket för SSAB Laser® består i dagsläget av 22 dedikerade partners i 13 länder i Europa. BE Group ansluter sig nu till nätverket för Finland och Balticum.

"SSAB Laser® möter dagens högt ställda krav inom laserskärningstekniken och säkerställer en effektiv produktion i enlighet med tillverkarnas maskinparametrar. Jag är övertygad om att vi kan förbättra våra kunders affär – både som användare och distributör av produkten”, säger Lasse Levola Business Area Manager, Finland och Baltikum, på BE Group.

Alla leveranser av SSAB Laser® kan åtföljas av teknisk support om kunden så önskar. SSAB Tech Support finns lokalt i hela världen och kan komma till kunden med kort varsel, antingen för akuta problem eller för att initiera mer långsiktiga partnerskapsprojekt.
 • Sep 16, 2019

  Teknikskiftet inom fordonsindustrin

  Reportage Man måste välkomna ny teknik och nya utmaningar om man vill finnas kvar, menar Magnus Johansson på Automotive Components Floby AB.
  287
 • Sep 16, 2019

  Bli smartare i Hannover

  Reportage Nu öppnas dörrarna till EMO och i år finns det extra anledning att åka till Hannover.
  131
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • AC Floby Magnus Johansson Reportage

  Teknikskiftet inom fordonsindustrin

  Man måste välkomna ny teknik och nya utmaningar om man vill finnas kvar, menar Magnus Johansson på Automotive Components Floby AB.
  287
 • EMO Reportage

  Bli smartare i Hannover

  Nu öppnas dörrarna till EMO och i år finns det extra anledning att åka till Hannover.
  131

 • Teknik

  50 procent lättare

  Världens första moduluppbyggda hybridkedja från igus, tillverkad av stål och plast.
  12