Mar 29, 2016

Bättre precision för modern tryckteknik


B&R presenterar avancerad vibrationsdämpning på drupa.

På årets drupa kommer B&R att visa sin nya High Precision Motion Control för industriella tryckpressar. Genom att öka positioneringsprecisionen med upp till 80 %, utlovas en betydande förbättring av utskriftskvaliteten. En annan höjdpunkt i monter E37 i Hall 13 blir B&R:s programmerbara säkerhetsteknik - vilket gör implementeringen av säkerhetslösningar kostnadseffektivare än någonsin.


Ett växande antal av dagens tryckpressar har en strömlinjeformad mekanisk konstruktion som använder sig av lättviktsmaterial. Den resulterande ökningen av vibrationer och släpfel sänker dock precisionen och i slutändan försämras utskriftskvaliteten. Med den avancerade teknik som B&R erbjuder med den nya High Precision Motion Control – kan även de snabbaste pressarna skriva ut med oklanderlig kvalitet.


Smartare säkerhet

B&Rs flexibla säkerhetsteknik gör det enkelt att implementera säkerhetslösningar i enlighet med EN 1010 och EN 13849. Svarstiderna som är 10 gånger snabbare än traditionella lösningar, möjliggör för kortare säkerhetsavstånd och att maskinerna tar upp mindre golvyta. I händelse av en säkerhetsincident, tillåter avancerade säkerhetsfunktioner att produktionen fortgår på ett säkert sätt med reducerad hastighet, istället för dyra driftstopp.

Förbättrad energieffektivitet
Övriga höjdpunkter som kommer att visas i B&R: s monter inkluderar en "grön utskrift" som visar energiövervakningslösningar och energisparande drivteknik. B&R kommer också att visa hur deras ”Technology Guarding license management solution” öppnar upp för nya affärsmodeller för 3D-utskrift – som är lätta att implementera för att ge skydd mot ändringar och immaterialrättsligt skydd.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT