Foto: Flex värmejacka.

Dec 15, 2016

Batteridriven värmejacka bäst i test


Kallt på jobbet? Testa Flex värmejacka.


Tidningen DMH, den moderna hantverkaren, har utsett Flex batteridrivna-värmejacka till bäst i test.

Totalt testades nio batteridrivna värmejackor från olika tillverkare för att bli utvärderade bl. a. på jackornas uthållighet. Testet gick ut på att se hur länge jackorna klarar av att gå på högsta värmenivå med ett fulladdat batteri samt värmens funktioner, hur mycket värme jackorna ger och var på kroppen det genererar. En betydelsefull aspekt var också jackans rörlighet.

Bäst betyg fick Flex värmejacka, av alla jackor, för värmen vid ländryggen. Värmejackan fick dessutom högt betyg för värmen över bröst samt jackans uthållighet. Dessutom tillhör jackan en av dem billigare som var med i tidningens test något som ökar det redan skapade intresset.

Hållbarhet och användarvänlighet

För Flex har alltid hållbarhet och användarvänlighet värderats högt. Något som också blir tydligt i värmejackan. Jackan är i 100% polyester och passar den som är ute i lite hårdare och kallare miljö då den, förutom generar värme, även är vindtät och vattenavstötande. Jackan har tre värmeelement, 2 på bröstet och 1 bak över skuldrorna och värmen regleras via en knapp fram och har fyra värmenivåer. Förutom 18-volts batteriet finns nu även ett lättare 10,8-volt batteri som alternativ till användningen av jackan. Batteriet placeras i en innerficka av jackan. Med jackan följer dessutom en batteriadapter med usb-utgång för laddning av t.ex. mobiltelefon.
 

  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    117
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT