Oct 20, 2016

B&R till SPS IPC Drives mässan


B&R kommer bland annat att presentera det industriella transportsystemet SuperTrak.

Den möjliggör för en smidig och effektiv produktion oavsett partistorlek genom att vara tillförlitlig, exakt och ha anmärkningsvärt låga underhållskostnader. Övriga höjdpunkter i B&Rs monter (Hall 7/Monter 206) innefattar en mängd nya mapp-komponenter och anslutna fabrikslösningar baserade på OPC UA kommunikation

För två år sedan, förenklade B&R radikalt utvecklingen av maskinprogram med införandet av mapp Technology. Dessa förkodade och grundligt testade programvarukomponenter har sedan dess förenklat för OEMs. Genom en enastående marknadsacceptans på denna korta tid har B&R fortsatt att utöka sin programvara genom att erbjuda ännu bättre effektivisering till deras kunder att utveckla applikationer inom områdena CNC, robotteknik, complexed-closed-loop-controll och HMI.

Lösningar för anslutna fabriker
B&R kommer också att presentera ett flertal kommunikationslösningar för den anslutna fabriken i enlighet med Industri 4.0. Genom att kombinera OPC UA och openSAFETY för att skapa Safe Line Automation, erbjuder B&R en sömlös och skalbar säkerhet, integrerade i hela produktionslinjen. B&R kommer också att presentera en molnlösning för sin APROL processtyrningssystem.

Avancerad systemarkitektur för yrkesfodon
Med B&Rs X90-system kan nu tillverkare av anläggningar inom jordbruks- och fordonsindustrin ta fördel av B&Rs 35-åriga erfarenhet av automation. Förutom de nya I/O-systemen, kan de dra nytta av B&Rs Automation Studio, mapp-mjukvara och det globala supportnätverket.

Vid SPS IPC Drives mässan, kommer B&R presentera SUPER industriella transportsystem och många lösningar för ansluten tillverkning.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT