Apr 12, 2016

B&R satsar på öppenhet


Modulära och säkra komponenter från tredjepartsleverantörer är nu ännu enklare att integrera.

Med POWERLINK, är det lätt att integrera många olika tredjepartsenheter i B&Rs automationslösningar. Detsamma gäller nu säkerhetskomponenter med ett openSAFETY gränssnitt samt modulära enheter. Detta gör att program från flera olika leverantörer blir lättare än någonsin att implementera.

Tillverkaroberoende säkerhetsteknik
Man kombinerar ofta säkerhetskomponenter från olika leverantörer för att skapa en säkerhetslösning. Med Automation Studio kan alla öppna säkerhetsanordningar sömlöst integreras och konfigureras med hjälp av definitionsfiler. Detta utökar B&Rs stöd för optimal integration av tredjeparts säkerhetskomponenter som ljusridåer, pulsgivare, laserscanners och enheter.

Detsamma gäller för modulära enheter, som kan anslutas och konfigureras med hjälp av den grafiska editorn i Automation Studio. Detta ökar enkelheten och gör driftsättningen av hela systemet mer effektivt.

Automatisk uppdatering av programvara
Ett annat stort steg i användningen är utvecklingen av B&Rs beprövade hantering av firmware för att inkludera alla tredjeparts POWERLINK och openSAFETY komponenter. Programvaran på dessa enheter uppdateras nu automatiskt vid start och kan även manuellt återgå till en tidigare version om det behövs.

Med POWERLINK är det lätt att integrera många olika tredjepartsenheter i B&Rs automationslösningar.

B&R är ett privatägt företag med huvudkontor i Österrike och kontor över hela världen. B&R är en global ledare inom industriell automation, som kombinerar spjutspetsteknologi med ingenjörskunskap för att skapa kompletta lösningar för processautomation, rörelsestyrning, visualisering, industriell kommunikation och maskinsäkerhet till kunder inom alla industrier. Med fältbusslösningar som Ethernet POWERLINK och openSafety tillsammans med den kraftfulla utvecklingsmiljön i Automation Studio har B&R förändrat automationsvärlden. Den innovativa andan som har placerat B&R i fronten av industriautomation drivs av ett engagemang för att förenkla processer och överträffa kundens förväntningar.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT