Mar 14, 2016

B&R Industriautomation till Hannover: visar innovationer för smarta fabriker


Vägen till smarta fabriker, nätverkade maskiner och effektiva processer för Industri 4.0 leder oss in på okänt område. Med de innovationer och uppdateringar som B&R kommer att presentera vid årets Hannovermässa (Hall 9, monter D28), erbjuder automationsspecialisten en vision och en plan för att komma dit snabbt, på ett smidigt och hållbart sätt.

Med en rad nya mappkomponenter, fortsätter B&R att leda vägen för modulär, snabb och säker programmering för smarta, nätverksanslutna maskiner och anläggningar. Exempelvis kan man lägga till eller modifiera maskinfunktioner med den nya mapp Codebox, utan att behöva öppna det ursprungliga projektet i ett utvecklingsverktyg.

Web möter automation
Den nya 100 % webbaserade HMI-lösningen - mapp View - erbjuder alla funktioner du behöver för operatörsgränssnitten i morgondagens smarta fabriker. Automationsingenjörer kan enkelt skapa gränssnitt som visas perfekt på alla enheter och operativsystem.

B&R kommer också att presentera nya funktioner för sina ACOPOS P3 servodrivenheter och andra lösningar kring Industri 4.0 och förebyggande underhåll.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT