Mar 14, 2016

B&R Industriautomation: Komplex kinematik


B&R har expanderat sin produktportfölj med mjukvarukomponeter för mapp ytterligare. Med de nya mapp RoboX och mapp Teach går det nu både enklare och snabbare än någonsin tidigare att få robotsystem konfigurerade och klara för drift.

Med mapp RoboX och mapp Teach går det nu både enklare och snabbare än någonsin tidigare att få robotsystem konfigurerade och klara för drift.


mapp RoboX kan användas för att styra vilket kinematiskt system som helt med upp till 15 axlar. Utvecklare kan nu glädjas av total designfrihet samtidigt som de kan dra nytta av alla bekvämligheter kring mapp-teknologin. Roboten är enkel att parametrisera, med visualisering och diagnostik. Detta sparar värdefull tid, både i utvecklingen och under drift.

Snabb idriftsättning

I nästa steg finns mapp Teach, som ger intuitiv teach-in funktionalitet, för att definiera och hantera robotens rörelsesekvenser och få igång den på nolltid.

Snabb utveckling
mapp-tekniken består av individuellt inkapslade block som effektiviserar utvecklingen av nya applikationer. Komponenterna ger grundläggande funktionalitet som kan konfigureras grafiskt - minska utvecklingstiderna med i genomsnitt 67 %. Samtliga mapp-komponenter är anslutna via mapp länkar. Varje mapp-komponent hämtar den data som behövs från andra komponenter med en klient-server.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT