Oct 6, 2016

AXXOS utsett till Gasellföretag 2016


Vid Dagens Industris Gasellfest på kulturhuset Spira i Jönköping den 5 oktober fick AXXOS ta emot utmärkelsen som ett av årets Gasellföretag.

 

DI utser varje år de snabbast växande företagen i landet, som samtidigt är lönsamma och har goda finanser, till Gaseller. För att utses till Gasell måste företaget uppfylla alla nedanstående kriterier:

– Det går bra för AXXOS och vi växer både inom Sverige och internationellt. Det känns extra roligt att vi uppmärksammas på det här sättet då det bekräftar att vi lyckas med vår målsättning att ha en stabil tillväxt. Stabiliteten är mycket viktigt för våra kunder som förlitar sig på AXXOS för att öka effektiviteten i sin produktion, säger Claes Gunnarsson, CEO AXXOS Industrisystem AB.

En Gasell har:

  • En omsättning som överstiger 10 Mkr
  • Minst tio anställda
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • Sunda finanser

AXXOS har levererat system för produktionsuppföljning, AXXOS OEE i snart 20 år och är Skandinaviens ledande leverantör av OEE-system med över 300 kunder i 20 länder. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin produktion genom att paketera vår erfarenhet i system, LEAN-utbildningar samt coachning inom förbättringsarbete.

AXXOS OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider och cykeltider. AXXOS Visualize gör det enkelt att presentera det aktuella produktionsläget i realtid. Med hjälp av AXXOS Analyze är det snabbt och enkelt att analysera insamlad information för att se förbättringspotentialen i verksamheten.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT