Foto: Ahlsell Maskin.

Mar 8, 2017

AXILE-produktserie lanseras på TIMTOS i Taiwan


AXILE-produktserie Genom användning av toppmoderna komponenter samtidigt som principerna för Industri 4.0 integreras har hela maskinserien utvecklats för framtiden och smart bearbetning.

Under TIMTOS mässan i Taiwan 7-12 Mars lanseras AXILE-produktserie.

Alla AXILE modeller är konstruerade och byggda för höghastighetsbearbetning, som inte bara är lämplig för automatiserad tillverkning med hög tillförlitlighet och hög prestanda, utan också fokuserar på den drivna trenden mot övervakning i realtid, in-time förbättringar, energieffektivitet och maskininlärningsförmåga.

De 5-axliga maskinerna i G-serien är konstruerade som portalmaskiner, vilket ger den mest kraftfulla strukturen för att åstadkomma optimala bearbetningsförhållanden för de mest komplexa detaljerna.

Den kraftfulla 5-axliga bearbetningen tillhandahålls av hög dynamik från portalens 3 axlar och bordets 2 axlar, de roterande axlarna i Kesslerbordet drivs av inbyggda motorer med högt vridmoment. Sverigepremiären kommer att ske under Värnamo maskinexpo 10-11 maj. Ahlsell Maskin AB kommer tillsammans med Norima AB anordna utställning på Lekesundavägen i Värnamo, där kommer vi även visa en CNC svarv från Biglia samt Kasto´s nya bandsågsautomat KASTOwin.

För ytterligare information kontakta Hans Lindsten på 070-2221720
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT