Feb 19, 2018

AxFlow AB utökar från Johnson Pump


Utökar sitt sortiment med pumpar.

AxFlow AB utökar nu sitt sortiment för industriapplikationer med centrifugalpumpar från Johnson Pump, ett varumärke inom SPX FLOW.

AxFlow är ett systemkunnigt och applikationsfokuserat kunskapsföretag med bred erfarenhet av pumpinstallationer för processindustrin och som nu även kommer att erbjuda det breda kvalitativa sortimentet och modellutbudet av centrifugalpumpar, normerade och specialpumpar, från varumärket Johnson Pump, med stort urval av utföranden och olika materialval. Applikationer med krav på prestanda, säkerhet och kvalitet är i fokus.

Johnson Pump centrifugalpumpar inkluderar keminorm- och vattennormpumpar, horisontella, vertikala och axiellt delade, dränkta och torrt uppställda, axelavtätade och tätningslösa, cirkulation och tryckstegring samt API-klassade pumpar. Dessa används inom en mängd olika industrier och applikationer som kemi och petrokemi, papper och massa, gruvor och mineral, stålverk, vatten och avlopp, energi, verkstadsindustri och ytbehandling.

Varumärket Johnson Pump och sortimentet för industripumpar representeras idag i ett flertal Europeiska länder av AxFlow gruppen.

– Vi är mycket glada att nu representera programmet med centrifugalpumpar från Johnson Pump i Sverige och vi ser stora möjligheter att få hjälpa våra industrikunder hitta bästa valet av produkter och teknik för just deras applikation, säger Fred Lindecrantz, VD AxFlow AB. Vi växer nu och har en spännande period framför oss med ökat antal förfrågningar och projekt och har nu en bred produktportfölj för rätt lösning när våra kunder behöver rätt pump för krävande applikationer.

AxFlow är Europas största distributör av flödesutrustning och specialpumpar. SPX FLOW är ett amerikanskt industriföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför pumpar för industriellt bruk med verksamhet i över 35 länder. I Sverige finns varumärket Johnson Pump för pumpar inom industriell verksamhet.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT