Foto: Axelent.

Mar 1, 2019

Axelent Industriteknik övertar BEP Tekniks agenturer


BEP Teknik fokuserar på försäljning av kvalitetsmaskiner inom områdena tråd, rör, band, plåt och automatisk montering.

Den 15 februari 2019 fattades beslut att Axelent Industriteknik AB successivt övertar BEP Teknik ABs agenturer. Övertagandet sker stegvis under 2019-2020. 

-Axelent Industriteknik är ett dotterbolag till Axelent Engineering. Vi kommer successivt att ta över agenturerna för Bihler, Nidec-Minster och Numalliance och representera dessa märken i Skandinavien. Som ett stöd för att affärerna inte kommer att påverkas av övertagandet finns BEP Teknik ABs ägare med t.o.m. 2020, säger Mirko Miljevic, ansvarig för Axelent Industriteknik AB.

Synergieffekter som ger ringar på vattnet
-Axelent och BEP Teknik har genom åren haft ett nära samarbete med gemensamma kunder så det föll sig naturligt för oss att inleda diskussioner om samarbete när
möjligheten dök upp. Vi är övertygade om att synergieffekterna av våra bolag ger ringar på vattnet som kommer våra kunder till godo.

Hos Axelent skapas framtiden innan den inträffar ”Axelent samarbetar med flera av Skandinaviens ledande industriföretag och vi har väl etablerade partnerskap med stora robot- och systemleverantörer. Med hjälp av de modernaste verktygen och digitala samarbetsplattformar utvecklas nya metoder och arbetssätt för framtiden. Eller som vi brukar säga; vi skapar framtiden innan den inträffar.”

BEP
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT