Foto: Aventics.

Jun 12, 2018

Aventics öppnar online-shop i Sverige


Enkelt att söka efter och köpa pneumatikkomponenter online.

Från och med nu kan pneumatikspecialisten Aventics erbjuda sina kunder i Sverige en innovativ service- och produktportal. www.pneumatics-shop.se ger snabbt och enkelt information om komponenter och individuella lösningar både för teknikavdelningar och inköpare. Det går snabbt att beställa på nätet tack vare att portalen har en enkel uppbyggnad och hantering. Den branschövergripande portalen vänder sig både till Original Equipment Manufacturer (OEM), återförsäljare - och teknikföretag inom industriautomation samt även till företag inom kommersiell fordons-, livsmedels-, spårfordons-, medicin-, energi- och fartygsteknik.

Men en "one-stop-shop" samordnar företaget alla relevanta funktioner i den nya portalen. Den centrala sökfunktionen gör det lätt att hitta och ger kunden svar på all aktuell information från bruksanvisningar och broschyrer till tekniska data och specifikationer. Smidigare strukturer och processer gör dessutom att beställningen går snabbare. Kunden kan dessutom gå in på myAVENTICS: I denna individualiserade servicedel går det att se alla beställningar och offerter, följa leveranser, ladda ner alla tillhörande dokument och lämna feedback om produkterna.

"Med våra komponenter kan vi ge våra kunder de bästa tekniska lösningarna. Vår innovativa produktportal förenklar nu också tillgången till information och beställningsprocessen. Vill vill göra det snabbare för våra kunder och partners att en exakt lösning som hjälper dem vidare", säger Andreas Hart, Director Digital Business hos Aventics.

Utnyttja digitaliseringens fördelar

Aventics nya portal vänder sig särskilt till små och medelstora företag, vilka ofta efterfrågar mycket individuella lösningar. "Digitaliseringen ger värdefulla möjligheter för kunden att skapa mervärde. Därför kan vi med hjälp av vår portal ge en fantastisk service dygnet runt. Portalens intelligens bygger på en individualiserad enkelhet, säger Hart. "I den digitala tidsåldern efterfrågar kunden mer och mer att kunna använda sina erfarenheter som slutkund även på business-to-business plattformar. Vår portal kan erbjuda lösningar som är individuellt anpassade till kundens behov. Det gör det enklare för kunden att handla hos oss. Och det är just dessa personliga erbjudanden vi vill bygga vidare på i framtiden, tillägger experten.

I slutet av juni 2018 lanserar pneumatikspecialisten Aventics sin nya portal i Skandinavien, Storbritannien, Nederländerna, Italien, Tjeckien, Polen och Ungern  Aventics kunder i Schweiz, Nordamerika, Kina och Singapore har redan kunna använda lösningen i några månader.  Från och med hösten 2018 kommer portalen även att finnas i Tyskland, Österrike, Frankrike och Spanien.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT