Apr 3, 2017

Avancerade servoteknik i de minsta utrymmena


Kompakta servomotorer ger exakt positionering.B&R utökar portföljen servomotor med 8WS compact motor-serien. Det gör det nu möjligt att genomföra servoprogram som kräver mycket exakt synkronisering och exakt positionering i begränsat utrymme. Potentiella applikationer inkluderar limning och doseringssystem; gripdon; Mät- och testutrustning; fyllningsystem och robotaxlar.

Skydd upp till IP69K
Dessa borstlösa motorer finns i fyra olika diametrar från 17 till 40 millimeter. Den robusta, kompakta 8WS-serien är speciellt designad för tuffa industrimiljöer och finns i alla storlekar med IP54 eller IP66/67 skydd. 40-millimeters varianten finns i en hygienisk design med IP69K skydd för användning i livsmedels-och dryckesframställning.

Full funktionalitet
Motorerna är konstruerade för 60 VDC och täcker ett effektområde från 7 till 205 watt av kontinuerlig effekt. Den integrerade givaren har en upplösning på 4096 positioner per varv. Den en dubbelskärmad hybrid motorkabel som finns i två längder och är kopplad direkt till motorn och kan användas som kabelsläpkedja.

Direkt växellådsmontering
Alla motorer i 8WS serien kan levereras med en direktmonterad 1-3-stegs planetsystemsväxellåda. Den sömlöst svetsade kåpan möjliggör för en kompak design av motor-växellådsenheten och öppnar upp för ytterligare möjligheter.

B&R's 8WS-seriemotorer möjliggör för servoprogram i mycket små utrymmen
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT